(foto: LivingProjects)

Amsterdams 6-sterrenhotel TwentySeven voorzien van led-verlichting

In opdracht van van der Pol is het TwentySeven Hotel op de Dam in Amsterdam door LivingProjects voorzien van led-verlichting en domotica. Het is Nederlands eerste hotel met 6 sterren.

Hotel TwentySeven is een modern en iconisch hotel. In het designhotel is elk oppervlak van elke hoek van het overvloedige interieur gehuld in het rijkste en meest surrealistische design. Het hotel bestaat uit 16 kamers variërend van grootte van 43 vierkante meter tot de Imperial Terrace Suite van maar liefst 219 vierkante meter.

Het gehele hotel waaronder suites, restaurant, bar, receptie, entreehallen zijn door Livingprojects voorzien van led-verlichting en domotica. Zowel de verlichting als de aansturing van de gordijnen, de klimaatbeheersing zijn door Livingprojects geprogrammeerd.

Elke hotelkamer in het hotel bevat minimaal 2 iPads. Een vaste gemonteerde iPad aan de muur en minimaal 1 losse iPad. Zo kan de gast op elke plek in de hotelkamer de bediening van de verlichting en domotica regelen. De iPads staan in verbinding met elkaar. Wanneer men op de losse iPad de temperatuur aanpast is deze verandering op de vaste iPad ook terug te zien. De lay-outs op de iPads zijn in samenwerking met de hotelmanager door Livingprojects ontworpen.

Naast de binnenverlichting heeft Livingprojects het pand ook voorzien van buitenverlichting.

Bekijk onderstaande reportage van LXRY-tv over het hotel.

Volgroen en Brink Licht realiseren circulaire...

Sustainder introduceert Lighting App voor het...

LuxImprove lanceert led-kennisbank

Son en Breugel: 95 procent verlichting van led...

Helukabel Nederland stapt over op...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!