(foto: Philips Hue Lilly)

Philips lanceert buitenvarianten van slimme led-lamp Hue

Philips Lighting heeft de eerste producten onthuld die worden toegevoegd aan het Philips Hue outdoor-assortiment: het gaat om wandarmaturen, spotverlichting en led-pilaren.

Het outdoorassortiment van Philips Hue biedt de mogelijkheid om de bekende Hue-functies en -functionaliteiten uit te breiden naar buitenterreinen zoals de tuin, het terras of het balkon. De nieuwe producten omvatten zowel de Hue White als de Philips Hue White en color ambiance.

De buitenrange van de Philips Hue White en color ambiance – het gaat in eerste instantie om de producten Lily en Calla – is vanaf juli 2018 beschikbaar in Europa. Deze producten hebben een kleurtempereratuur van 2.200 tot 6.500 kelvin. De spotlamp Hue Lily kan 16 miljoen kleuren aannemen. De led-pilaar Hue Calla kan dit eveneens.

Het Hue outdoorassortiment is volledig compatibel met het Hue-ecosysteem en werkt op dezelfde manier als het indoorassortiment. De buitenverlichting kan eenvoudig aangesloten worden op de Hue-brigde en met 1 druk op de knop bediend worden. Net als bij Philips Hue-lampen binnenshuis, kan de buitenverlichting op elke gewenste manier bediend worden, met de Philips Hue-app of met de stem. De buitenverlichting kan ook worden geactiveerd door de Home & Away-functie in de Hue-app.

Chesswise: ‘Draadloos connected wordt de...

‘Het behoud en reproduceren van historisch...

Nieuwe subsidieregeling voor sportclubs: 35...

RVO.nl over Activiteitenbesluit Milieubeheer:...

Uitrol led bij ProRail-stations: ‘Het is een...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!