LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sustainder introduceert Lighting App voor het besturen van led-armaturen
(foto: Sustainder)

Sustainder introduceert Lighting App voor het besturen van led-armaturen

Sustainder, producent van openbare led-verlichting, introduceert tijdens de Light + Building beurs in Frankfurt zijn nieuwe Lighting App voor het besturen van de armaturen Anne en Alexia.

Met de Lighting App is het eenvoudig om de armaturen op afstand te bedienen, zonder dat daar een volledig backofficesysteem voor nodig is. De nieuwe app biedt een veilige manier om direct de openbare verlichting te optimaliseren.

De armaturen van Sustainder zijn ontworpen om op afstand bediend en gemanaged te worden. Met de Sustainder Lighting App kunnen beheerders zelf de lichtinstellingen van het verlichtingsnetwerk aanpassen of bijvoorbeeld een nieuw dimschema uploaden. Iedere aangesloten armatuur is via een app op een tablet te configureren en te optimaliseren. Op afstand of ter plekke. Voor één of meerdere armaturen, of voor alle armaturen in een areaal. Bovendien kan bij het Sustainder Anne-armatuur de intensiteit van de 4 segmenten los van elkaar worden gedimd.  De eigenaar van de armaturen bepaalt bovendien zelf wie er via de app toegang krijgt.

De Lighting App beschikt over een Direct Control-functionaliteit. Hiermee is het effect van een andere configuratie te bekijken zonder het vast te hoeven leggen. Deze instellingen kunnen handmatig worden teruggezet of blijven behouden zolang er spanning op de lichtmast staat. Wordt de spanning verbroken dan gaat het armatuur weer terug naar de ingestelde configuratie.