(foto: Morgan Stanley)

Current gaat 600 filialen Morgan Stanley van led voorzien

GE-onderdeel Current gaat in de Verenigde Staten bij ruim 600 filialen van Morgan Stanley led-verlichting uitrollen. Het gaat om een led-verlichtingsoplossing die tot maximaal 50 procent energiebesparing leidt.

Het programma wordt geïmplementeerd in samenwerking met Hines vastgoedbeheer. Morgan Stanley is bezig met een operatie waar in tot en met 2022 het energieverbruik ten opzichte van 2012 met 20 procent gereduceerd moet worden. Het led-verlichtingsproject gaat deze maand nog van start en wordt binnen enkele jaren afgerond.

Morgan Stanley is in 1935 opgericht als afsplitsing van JPMorgan Chase & Co. Current startte in 2016 bij JPMorgan Chase & Co met de uitvoering van ’s werelds grootst led-project. Bij vele duizenden filialen worden 1,4 miljoen lampen geplaatst die 25 miljoen vierkante meter verlichten. Afgelopen zomer werd het 2.500e filiaal van led-lampen voorzien. Een andere grote klant, Walmart, bereikte eerder dit jaar een belangrijke mijlpaal met de installatie van de 1,5 miljoenste led-lamp. Ook die led-lampen zijn geïnstalleerd door Current.

Cree verkoopt lichtdivisie aan IDEAL INDUSTRIES

Signify verlicht historische oeverpromenade van...

WaterVision voorziet Wielingenbad Wenduine van...

TU Eindhoven voorziet Atlasgebouw van 4.400...

eLoket Informatieplicht energiebesparing open:...