(foto: Martens Beton)

Martens-bedrijven kiezen voor led-verlichting van Rofianda

Rofianda heeft van Martens Beton en Marten Kunststoffen te Oosterhout de opdrachten ontvangen om de bedrijfshallen van led-verlichting te voorzien. Beide bedrijven zullen de highbays van Rofianda krijgen.

In hallen zullen highbays van Rofianda, type ILM-HB, worden gemonteerd. Rofianda was door Martens Beton al eerder benaderd omtrent het verlichtingsvraagstuk. De positieve ervaring omtrent de kennis, kunde en begeleiding van Rofianda bij Martens Beton, heeft Martens Kunststoffen doen besluiten tevens met Rofianda in zee te gaan. De highbays van Rofianda, type ILM-HB, hebben een brede uitstraalhoek, minimale verblinding en zijn IP66/IK10. Dankzij deze specificaties zijn de highbays geschikt voor gebruik in industriële omgevingen.

Beide projecten zullen nog voor de zomer worden afgerond, zodat men optimaal verlicht de donkere periode in kan. Om de installatie gemakkelijk te kunnen uitvoeren worden de circa 200 armaturen zodanig voorbereid dat het enkel een kwestie zal zijn van ophangen en aansluiten. Hierdoor worden de dagelijkse werkzaamheden bij Martens niet onderbroken en ervaart men minimale hinder.

Chesswise: ‘Draadloos connected wordt de...

‘Het behoud en reproduceren van historisch...

Nieuwe subsidieregeling voor sportclubs: 35...

RVO.nl over Activiteitenbesluit Milieubeheer:...

Uitrol led bij ProRail-stations: ‘Het is een...