(foto: Martens Beton)

Martens-bedrijven kiezen voor led-verlichting van Rofianda

Rofianda heeft van Martens Beton en Marten Kunststoffen te Oosterhout de opdrachten ontvangen om de bedrijfshallen van led-verlichting te voorzien. Beide bedrijven zullen de highbays van Rofianda krijgen.

In hallen zullen highbays van Rofianda, type ILM-HB, worden gemonteerd. Rofianda was door Martens Beton al eerder benaderd omtrent het verlichtingsvraagstuk. De positieve ervaring omtrent de kennis, kunde en begeleiding van Rofianda bij Martens Beton, heeft Martens Kunststoffen doen besluiten tevens met Rofianda in zee te gaan. De highbays van Rofianda, type ILM-HB, hebben een brede uitstraalhoek, minimale verblinding en zijn IP66/IK10. Dankzij deze specificaties zijn de highbays geschikt voor gebruik in industriële omgevingen.

Beide projecten zullen nog voor de zomer worden afgerond, zodat men optimaal verlicht de donkere periode in kan. Om de installatie gemakkelijk te kunnen uitvoeren worden de circa 200 armaturen zodanig voorbereid dat het enkel een kwestie zal zijn van ophangen en aansluiten. Hierdoor worden de dagelijkse werkzaamheden bij Martens niet onderbroken en ervaart men minimale hinder.

Cree verkoopt lichtdivisie aan IDEAL INDUSTRIES

Signify verlicht historische oeverpromenade van...

WaterVision voorziet Wielingenbad Wenduine van...

TU Eindhoven voorziet Atlasgebouw van 4.400...

eLoket Informatieplicht energiebesparing open:...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!