(foto: Philips Lighting)

Philips Lighting introduceert app voor scènebeheer

Philips Lighting introduceert een nieuwe, cloudgebaseerde Scene Management-app waarmee bedrijven de architecturale verlichting van een gebouw kunnen wijzigen via smartphone of tablet.

Met een tik of veegbeweging stelt de beheer-app Interact Landmark Scene verlichtingsmanagers in staat om de verlichting op bruggen, gebouwen en monumenten op afstand te beheren, regelen en veranderen. Lichtshows voor evenementen of herdenkingsbijeenkomsten kunnen zodoende op afstand worden geprogrammeerd. Het is een antwoord op de noodzaak voor verlichtingsmanagers om buiten kantoor te kunnen reageren op lastminuteverzoeken.

Sitebeheerders kunnen hun gebruikersaccountinstellingen personaliseren en veilig toegang krijgen tot hun architecturale verlichtingssysteem terwijl ze onderweg zijn. Ze kunnen kleuren veranderen, lichtshows activeren en planningen bekijken. Omdat de app via de cloud werkt, hoeven geautoriseerde gebruikers niet langer eerst in te loggen via een VPN-verbinding. De app maakt deel uit van een reeks mogelijkheden van Interact Landmark en zal beschikbaar zijn in juni 2018.

Cree verkoopt lichtdivisie aan IDEAL INDUSTRIES

Signify verlicht historische oeverpromenade van...

WaterVision voorziet Wielingenbad Wenduine van...

TU Eindhoven voorziet Atlasgebouw van 4.400...

eLoket Informatieplicht energiebesparing open:...