(foto: Apacer)

Elincom Electronics presenteert verbeterde spectrale stralingsmeter

Elincom Electric brengt de verbeterde spectrale stralingsmeter van Apacer op de markt. Het werkgebied en de nauwkeurigheid van de Apacer AL-serie compacte draagbare spectral-irradiance-meters zijn vergroot.

Het gewicht is bovendien verlaagd en bet energiemanagement is verbeterd. Het meetbereik in het UV-bereik is verlaagd van 340 naar 330 nanometer. Het bereik aan de bovenzijde van het IR-bereik gaat van 780 naar 850 nanometer. De illuminatie grens is van 500.000 naar 600.00lux opgetrokken en er zijn verbeteringen doorgevoerd met betrekking op de reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid.

Verder zijn er extra functies geïntegreerd zoals Color Quality Scale (CQS). Bovendien worden de volgende metingen gedaan: luminantie, color rendering, kleurtemperatuur, spectrale bestraling, CIE1931, CIELAB. Het touchscreen geeft uitgebreide grafieken weer. Via USB en optioneel via WiFi (AL-210) kan een datakoppeling naar een pc gemaakt worden voor automatische verwerking. De Apacer AL is gebaseerd op een differentiatie-technologie met een MEMS-microraster, wat veel compacter is dan conventionele spectrometers. De spectrometer kan gebruikt worden als handheldapparaat of als een vast geïnstalleerde unit in een industriële productielijn.

Medireva stapt volledig over op led-verlichting

Albert Heijn zet kerst aan met led-lichtshow in...

Rofianda lanceert in samenwerking met Seoul...

Dynniq en Signify gaan openbare verlichting...

Henk Kroon (VPT) over led-technologie voor...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!