LedLight Europe levert led-verlichting bij tweede vestiging van Bakkersland

Nadat Bakkersland Emmeloord is overgestapt op led-verlichting is ook de vestiging in Wateringen nu volledig onder handen genomen. De vestiging is geheel gerenoveerd en voorzien van led van LedLight Europe.

Ledlight Europe heeft hierbij het pand voorzien van het nieuwe LLE LED V-Line lichtlijnsysteem 200 losse LLE LED IP66-armaturen. Met het V-Line Systeem kan in korte tijd een grote hoeveelheid verlichting geplaatst worden. Bij Bakkersland Wateringen is in totaal 600 meter van het complete V-Line System inclusief armaturen opgehangen. Overal wordt een lichtopbrengst van minimaal 300 lux op werkniveau gerealiseerd, waarnaast er gemiddeld 70 procent wordt bespaard op het energieverbruik van de verlichting ten opzichte van de oude situatie.

Met een garantie van 7 jaar of 70.000 branduren worden ook de vervangingskosten van de verlichting teruggedrongen. Doordat Bakkersland is ingericht met een scala aan vaste machines, is de vervanging van een lamp of armatuur een kostbaar proces. Hier wordt nu ook besparing op gerealiseerd.

Rijksoverheid publiceert nieuwe en...

Lixero start businessunit voor optiekwinkels

Gemeente Nederweert wil 43 procent energie...

Valkenswaard: eind 2018 voor 40 procent...

Fagerhult ondertekent intentieverklaring om...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!