(foto: TRILUX)

TRILUX verhuist naar Data Club Offices

TRILUX heeft een langdurig contract getekend met M&G Real Estate om zijn Nederlandse vestiging te verhuizen naar Data Club Offices aan de Databankweg in Amersfoort, een zichtlocatie langs de snelweg A1.

Het huidige huurcontact voor het pand aan de Hardwareweg 5 in Amersfoort diende dit jaar verlengd of opgezegd te worden. Het gebouw begon qua flexibiliteit en ruimte steeds minder goed te passen bij de behoeften van TRILUX.  

Data Club Offices, gelegen aan de Databankweg 26-30, speelt in op de sterke flexibele behoefte van ondernemers in de regio Amersfoort. Het multi-tenant kantoorgebouw met een oppervlakte van meer dan 15.000 vierkante meter biedt naast flexibele oplossingen ook de mogelijkheid aan bedrijven om langdurig te huren op diverse metrages. Daarnaast zal Data Club Offices zo worden ingericht dat er volop mogelijkheden ontstaan om te netwerken en samenwerkingen op te zoeken.

 ‘Om onze klanten zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van onze verhuizing hebben wij bewust gekozen voor externe begeleiding. Hierdoor wordt het TRILUX-team zo min mogelijk belast met de perikelen rondom de verhuizing en kunnen zij zich volledig focussen op de klant. Het is onze gezamenlijke ambitie om medio augustus definitief te verhuizen’, aldus Willem Dammers, managing director van TRILUX Benelux.

Ruim 80 procent ervaart belemmeringen bij...

Current by GE: Eerste van 55.000...

Vlaams Sint-Niklaas vraagt bewoners om mening...

PyraSied ontwikkelt ‘groene’ lichtdiffuser

Liander krijgt groen licht van ACM...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!