(foto: LEDVANCE)

LEDVANCE sluit zich aan bij United Nations Global Compact

Lichtfabrikant LEDVANCE heeft zich aangesloten bij het Global Compact van de Verenigde Naties, dat ruim 9.800 deelnemende bedrijven uit 164 landen kent.

De deelnemers hebben toegezegd om leiderschap te tonen op 4 gebieden van maatschappelijk verantwoord ondernemen: mensenrechten, arbeidsnormen, het milieu en corruptiebestrijding. Jacob Tarn, chief executive officer van LEDVANCE: ‘Met betrekking tot de milieufocus van de Global Compact, proberen we de planeet te helpen ondersteunen door moderne led-verlichtingsproducten te ontwikkelen die energie besparen en een lange levensduur hebben. Onze wereldwijde voetafdruk is een ander gebied waarop we hebben gestreefd naar maximale efficiëntie voor de verbetering van de planeet. Hier kunnen en zullen we echter meer doen, omdat er altijd manieren zijn om onze processen te verbeteren om een ​​nog meer verantwoorde wereldburger te zijn.’

Ter ondersteuning van de UN Global Compact streeft LEDVANCE ernaar het elektriciteits- en aardgasverbruik met respectievelijk 2,5 en 1,4 procent te verminderen, en de recyclingpercentages met 72 procent wereldwijd te verhogen.

Efteling vernieuwt De Oude Tufferbaan en...

Gratis led-verlichtingspakket voor alle...

Gemeente Haaren: led-verlichting voor korfbal-...

TU Eindhoven geeft inzicht in effect van...

Vlaams Gent: led-verlichting voor...