Hortilux genomineerd voor Computable Awards

HortiSense, het digitale platform van groeilichtleverancier Hortilux, is in de race voor de Computable Awards 2018. Samen met 9 andere genomineerden dingt HortiSense mee in de categorie ‘Digitale Transformatie’.

De winnaar wordt bepaald door een vakjury en door het publiek. De Computable Awards zijn de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. De prijzen worden uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die de lezers van het ICT-vakblad onderscheidend vinden. Er zijn prijzen te vergeven in diverse categorieën. HortiSense is dus genomineerd in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’. Hierbij gaat het om businessgedreven ICT-oplossingen, waarmee winst wordt geboekt in bijvoorbeeld het digitaliseren van processen en het betreden van nieuwe markten.

‘In totaal ontvingen we 65 inzendingen in deze categorie’, zegt Sander Hulsman, hoofdredacteur van Computable. ‘13 “Computable-experts” namen deze inzendingen onder de loep. Zij keken onder meer naar de toegevoegde waarde voor de in- of externe klant en de originaliteit en innovatiekracht van de transformatie. Vervolgens waardeerden zij de inzending met een cijfer tussen 1 en 10. De 10 transformaties met de hoogste waardering zijn automatisch genomineerd. Met een cijfer van 7,5 is HortiSense er hier één van.’

HortiSense neemt het op tegen innovaties van 9 andere genomineerden, waaronder ProRail, de Vrije Universiteit Amsterdam, de gemeente Eindhoven en de provincie Noord-Brabant.

Efteling vernieuwt De Oude Tufferbaan en...

Gratis led-verlichtingspakket voor alle...

Gemeente Haaren: led-verlichting voor korfbal-...

TU Eindhoven geeft inzicht in effect van...

Vlaams Gent: led-verlichting voor...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!