Jan van Loon EVA Optic: ‘Verlichting en water zijn niet elkaars beste vrienden’

Dat een passie kan uitgroeien tot een succesvolle onderneming bewijst Jan van Loon. Hij startte zijn carrière op de markt bij zijn ouders en is vandaag de dag marktleider in onderwaterverlichting voor zwembaden.

Op zoek naar een manier om hun brood en banket zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren, stuitte Van Loon op de mogelijkheden die glasfilters boden. Hij rustte er 2 verkoopwagens mee uit en rolde verder de wereld van het licht in. Anno 2018 is hij met zijn bedrijf EVA Optic marktleider in de wereld van zwembadverlichting.

‘Wij behouden onze voorsprong door marktkennis en innovatie. Wij kennen onze klanten en hun behoeften. Bovendien weten we welke technische oplossingen werken. Zo zijn we de enige met een sealed-for-lifeproduct. Dat alles is de basis voor verdere expansie naar landen zoals België, Engeland, Spanje en Zwitserland. In het buitenland worden ook een hoop broodjes aap over onderwaterverlichting verteld door lichtleveranciers. Het overbrengen van onze knowhow is daarmee heel belangrijk. Daarom scholen we de verkopers van onze distributeurs zelf. 

Lees het volledige artikel ‘Verlichting en water zijn niet elkaars beste vrienden’ hier in de juni 2018-editie van LED Magazine.

Efteling vernieuwt De Oude Tufferbaan en...

Gratis led-verlichtingspakket voor alle...

Gemeente Haaren: led-verlichting voor korfbal-...

TU Eindhoven geeft inzicht in effect van...

Vlaams Gent: led-verlichting voor...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!