(foto: Signify)

Signify introduceert nieuwe collectie extra grote deco led-kooldraadlampen

Verlichtingsproducent Signify (red. het voormalige Philips Lighting) brengt een nieuwe collectie extra grote Philips-led-lampen op de markt: deco led-kooldraadlampen.

De lampen combineren volgens het bedrijf charme van een oude gloeilamp met led-technologie. Deze led-lampen passen in ruimten waar een industrieel of vintage accent gewenst is. Door te dimmen is de juiste sfeer te bepalen voor elke gelegenheid of stemming. Er zijn 2 series ontworpen met verschillende looks in gedachten: het vintage assortiment voor een traditionele ambiance en het moderne assortiment voor een minimalistische en eigentijdse indruk. Bij beide series is aandacht besteed aan de vorm van de gloeidraad, de coating van de lampen en het bijbehorende snoer.

De lampen in beide reeksen hebben een levensduur van 15.000 branduren wat in de praktijk overeenkomt met meer dan 13 jaar. Het vintage assortiment heeft een kleurtemperatuur van 2.000 kelvin in een E27-fitting en levert 470 lumen (40 watt gloeilamp); het moderne assortiment heeft een kleurtemperatuur van 4.000 kelvin in een E27-fitting en levert 270 lumen (25 watt gloeilamp). Deze nieuwe decoratieve led-lampen zijn te koop in alle grote bouwmarkten, verlichtingsspeciaalzaken en online.

ABN AMRO voorziet 64 gebouwen van taakgestuurde...

ETK Verlichting voorziet het Stedelijk...

Osram bereikt doorbraak met led op basis van...

Armada Janse voorziet spoorwegviaduct met...

Lightronics levert led-verlichting aan De...