(foto: WinLed)

ToyChamp stapt over naar WinLed Skyline-armaturen: led voor grootste speelgoedwinkel van Nederland

WinLed heeft voor Nolmans Retail Support lichtplannen gemaakt voor een aantal nieuw te openen ToyChamp-winkels in Nederland en Vlaanderen en voor het nieuwe distributiecentrum.

Nolmans Retail Support verzorgt onder andere de logistieke dienstverlening voor de ToyChamp-winkels en -webshop in Vlaanderen en Nederland. Al snel bleken de ideeën op één lijn te liggen en werd een keuze gemaakt voor de WinLed Skyline-armaturen.

Ondertussen kwam ook het verzoek lichtplannen te maken voor een aantal nieuw te openen ToyChamp-winkels in Nederland en Vlaanderen. Ook hiervoor ontwikkelde WinLed een aantal nieuwe, aanvullende opties voor toepassing in de winkels waaronder geïntegreerde kabelgoten op de lichtlijnen.

Ondertussen zijn een 3-tal ToyChamp-winkels voorzien van Skyline-lichtlijnen waaronder de grootste speelgoedwinkel van Nederland in Amersfoort met een oppervlakte van 2.200 vierkante meter. Voor de 3 winkels is in totaal ruim 4,7 kilometer aan lichtlijnen met 978 led-units gebruikt. Zowel Nolmans als de daar werkzame personeelsleden zijn tevreden over het resultaat. Het distributiecentrum in Genk en een vierde winkel volgen in het najaar van 2018.

Ruim 80 procent ervaart belemmeringen bij...

Current by GE: Eerste van 55.000...

Vlaams Sint-Niklaas vraagt bewoners om mening...

PyraSied ontwikkelt ‘groene’ lichtdiffuser

Liander krijgt groen licht van ACM...