(foto: E.ON)

E.ON presenteert Festival of Lights

E.ON ondersteunt wederom het Festival of Lights in Berlijn, deze keer als presentator. Het internationale, artistieke lichtevenement vindt plaats van 5 tot 14 oktober en zal opnieuw miljoenen bezoekers trekken.

Lichtkunstenaars transformeren Berlijnse uitzichten met multidimensionale videotechnologie in levende kunstwerken. Met steun van E.ON zal de Berlijnse televisietoren op Alexanderplatz dit jaar een van de belangrijkste attracties van het festival zijn.

7 finalisten werden geselecteerd voor de campagne ‘Let's Create a Better Tomorrow’, na regionale stemmingen in heel Europa. Hun werk wordt tijdens het festival getoond op de televisietoren. Kijkers kunnen online op de winnaar stemmen. E.ON biedt bezoekers ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een fotowedstrijd. Iedereen die een foto neemt van het festival en deze uploadt op Instagram met de hashtag #lightsbyEON, maakt kans op een van de vele prijzen - van de nieuwste smartphone tot een slim-homepakket. Om het festival voor te stellen aan een jonger publiek, werkt E.ON met verschillende influencers - van bloggers tot Youtubers en Instagrammers. Hier worden individuele verhalen gemaakt vanuit het perspectief van digitale autochtonen. ‘We willen het leven van mensen verbeteren. Via onze producten of via lokale ondersteuning, zoals hier in Berlijn. Of het nu gaat om het sociale project, MitternachtsSport of om het Festival of Lights, waar we altijd naar uitkijken’, benadrukt Carsten Thomsen-Bendixen, hoofd Communicatie.

Oproep: medewerking voor deelname Nationaal LED...

Dura Vermeer opent nul-op-de-meterbrug met 662...

Fluence by OSRAM sluit zich aan bij de Club van...

Gemeente Teylingen maakt extra geld vrij voor...

Het Amsterdamse Zuiderbad breidt...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!