(foto: Nedap)

Nedap lanceert Luxon Switch App

Nedap presenteert de Luxon Switch App. Met deze mobiele app kunnen gebruikers van het onlinelichtmanagementplatform van Nedap verlichting snel handmatig aanpassen aan hun individuele behoeften.

Jeroen Smit, productmanager bij Nedap Light Controls: ‘Het Luxon-lichtmanagementplatform is ontwikkeld om verlichting van multi-site-eindgebruikers waar ook ter wereld te beheren. De Luxon Switch App maakt het mogelijk lichtniveaus binnen gebouwen snel en eenvoudig aan te passen. Dit geeft gebruikers maximale flexibiliteit, bijvoorbeeld in het geval van overwerk of wanneer tijdelijk meer licht gewenst is.’

Luxon Switch is beschikbaar in de App Store of via Google Play. Met Nedap Luxon worden armaturen draadloos en slim aangestuurd, zodat extra energie wordt bespaard. De verlichting is altijd toegespitst op de behoeften van de gebruiker en brandt alleen waar en wanneer nodig. Daarnaast geeft het systeem inzicht in prestaties en verbruik, wat toekomstige optimalisaties en proactief onderhoud mogelijk maakt. Met behulp van verschillende dashboards stelt Nedap gebruikers in staat alle bedrijfsvestigingen online binnen 1 systeem te beheren. Luxon is eenvoudig te combineren met elk gewenst verlichtingssysteem.

Chesswise: ‘Draadloos connected wordt de...

‘Het behoud en reproduceren van historisch...

Nieuwe subsidieregeling voor sportclubs: 35...

RVO.nl over Activiteitenbesluit Milieubeheer:...

Uitrol led bij ProRail-stations: ‘Het is een...