(foto: LEDVANCE)

LEDVANCE introduceert nieuw assortiment kantoorarmaturen

LEDVANCE introduceert een nieuw assortiment kantoorarmaturen die de concentratie en motivatie verhogen en slim en efficiënt worden bediend met het oog op lagere gebruikskosten.

Het kantoorverlichtingsassortiment bevat led-armaturen in een groot aantal uitvoeringen – paneelarmaturen, lijnarmaturen en inbouwspots – terwijl de automatische bediening ervoor zorgt dat de armaturen alleen worden ingeschakeld wanneer dat echt nodig is. Andere voordelen zijn de eenvoudige installatie, lage gebruikskosten en het minimale onderhoud

De LEDVANCE Downlight Comfort kan worden gebruikt als directe vervanging van CFL-downlights (1 × 18 watt, 2 × 18 watt, 2 × 26 watt). Door zijn anti-verblindingseigenschappen (UGR < 22) en lage flikkerniveau – dankzij speciale driver – is dit model geschikt voor kantoren. Nog een voordeel is dat de Downlight Comfort beschikt over 3 verschillende kleurtemperaturen (3.000/4.000/5.700 kelvin), die rechtstreeks op het armatuur zelf kunnen worden geselecteerd. Dat betekent dat groothandelaren en verlichtingsprofessionals niet langer armaturen met verschillende kleurtemperaturen op voorraad hoeven te hebben.

De LEDVANCE Linear IndiviLED beschikt over flexibele montageopties, waarbij kan worden gekozen uit opbouwmontage, pendelmontage of rijverlichting met maximaal 20 armaturen. Dit armatuur is leverbaar als een complete verlichtingsoplossing met DALI-sensor, met een noodverlichtingsunit en als een uitvoering met doorvoerbedrading. Dit armatuur biedt een potentiële energiebesparing tot 50 procent in vergelijking met conventionele T5-armaturen. IndiviLED-optica zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling en minder verblinding, wat de concentratie verhoogt bij werkzaamheden achter de computer.

ABN AMRO voorziet 64 gebouwen van taakgestuurde...

ETK Verlichting voorziet het Stedelijk...

Osram bereikt doorbraak met led op basis van...

Armada Janse voorziet spoorwegviaduct met...

Lightronics levert led-verlichting aan De...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!