LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vier led-verlichtingsproducten genomineerd voor ETOP Innovation Awards 2013

Vier led-verlichtingsproducten genomineerd voor ETOP Innovation Awards 2013

Op de eerste dag van de vakbeurs Elektrotechniek (die plaatsvindt van 30 september tot en met 4 oktober in de Jaarbeurs) worden de ETOP Innovation Awards 2013 uitgereikt. Voor de awards zijn maar liefst vier aan led-verlichting gerelateerde producten genomineerd:

Norton Ledization
Bedrijfsnaam inzender: Spaapen Handelmaatschappij bv
Norton Ledization is een lijn armaturen met volledig geïntegreerde led-technologie binnen het gevestigde en vertrouwde Norton armaturenprogramma. In de Ledization-lijn is led-technologie toegepast waarmee optimaal licht in bestaande armaturen en optieken wordt gegenereerd.

MEGAMAN TECOH CFx
Bedrijfsnaam inzender: MEGAMAN
TECOH CFx modulaire led-armaturen, TECOH CFx LED downlight. De TECOH CFx armaturen zijn de Modulaire led-oplossing voor de vervanging van CFL 36watt (2x18) of 26watt (2x13) met veertigduizend branduren. Uitwisselbare Zhaga LED module met geïntergreerde driver en Dimbaar met standaard dimmers.

LEDOTRON
Bedrijfsnaam inzender: OSRAM Benelux B.V.
OSRAM heeft een nieuwe dimstandaard ontwikkeld met fabrikanten van elektrotechnische componenten Gira, Jung en Schneider Electric. Samen hebben ze LEDOTRON lampen en dimmers ontwikkeld, een gestandaardiseerde digitale stuurtechniek voor spaar- en LED lampen die eenvoudig en in korte tijd door een vakman geïnstalleerd kan worden.

Organic Response
Bedrijfsnaam inzender: Jacs. Koopman BV
Dit dynamische lichtbesturingssysteem in armaturen wordt geactiveerd door een ingebouwde PIR sensor. De verlichtingsarmatuur regelt de hoeveelheid kunstlicht tot het gewenste niveau. De overige armaturen worden middels infrarood communicatievia de vloer op de hoogte gesteld van beweging en zullen hun aandeel in het kunstlicht dienovereenkomstig bijsturen. Nadere informatie, voorlopige documentatie en een Youtube-fragment zijn te vinden op de website van het bedrijf.