foto: CLS

Weber Woonwereld neemt led-verlichting CLS in gebruik

CLS heeft Weber Woonwereld te Zwolle, een nieuwe woonwinkel met een oppervlakte van ruim 4.000 vierkante meter, voorzien van nieuwe CLS-armaturen.

In nauwe samenwerking met de eigenaren van Weber Woonwereld te Zwolle, een nieuwe woonwinkel met een oppervlakte van ruim 4.000 vierkante meter, heeft CLS de Otis ontwikkeld. Met de spiegels worden accenten gelegd op elk gewenst object.

De eigenaren beschikken over meerdere woonzaken en zijn zich bewust van het belang van verlichting om de juiste sfeer te creëren voor het winkelend publiek. De Otis wordt gebruikt als downlighter en met de spiegels worden accenten gelegd op elk gewenst object, zoals kasten, schilderijen en decoratieve elementen.

Er zijn exclusief voor CLS led-modules ontwikkeld voor optimale belichting van meubels, voor een goede kleurweergave. Zo is de Otis onder meer leverbaar met een extra warm witte 2.500 kelvin led-module ter vervanging van de 100-watt SWT-lichtbron. Ook de warm witte 2.700 kelvin led-module is speciaal voor CLS ontwikkeld en biedt natuurlijk warm wit licht, zonder de groenzweem die veel 2.700-kelvin led-armaturen kenmerkt. Voor stijlvolle collecties is er ook een 3.000 kelvin met een kleurweergave-index (CRI) >92 variant beschikbaar.

Gemeente Teylingen maakt extra geld vrij voor...

Het Amsterdamse Zuiderbad breidt...

Signify optimaliseert meerlaagse gewassenteelt...

TU Eindhoven leidt nationaal onderzoeksproject...

Gooee gaat 5.000 gebouwen Croonwolter&dros van...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!