© André Muller | Dreamstime.com

Greenspread en Signify introduceren financieringsvehikel CapitalLED

Greenspread en Signify introduceren een nieuw financieringsvehikel voor led-verlichting: CapitalLED. Hiermee richten de bedrijven zich op sportclubs.

Duurzame-energieprojectontwikkelaar Greenspread en Signify (red. het voormalige Philips Lighting) zijn een samenwerking aangegaan om sportverenigingen volledig te ontzorgen, inclusief financiering en een 15-jarige lichtgarantie.

Vanuit zijn werk voor meer dan 200 gemeenten komt Greenspread regelmatig in contact met sportverenigingen die willen verduurzamen maar de hoge investeringen niet kunnen bekostigen. Greenspread heeft daarom al eerder financieringsvehikels opgetuigd voor zonne-energieprojecten, onder andere met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, en tuigt nu met Signify een financieringsvehikel op voor led-verlichting.

Het unieke aan de samenwerking is dat CapitalLED operational en financial leasecontracten kan afsluiten voor een periode van 15 jaar, inclusief lichtgarantie voor 15 jaar op basis van NOC*NSF-voorwaarden. Dankzij de lange looptijd, in combinatie met de lichtgarantie, is CapitalLED in staat sportverenigingen meteen te laten besparen op hun energienota zonder dat zij zelf hoeven te investeren. Het beheer en onderhoud aan de installaties wordt uitgevoerd door de door Signify geselecteerde en opgeleide installateurs. Monitoring wordt, via Greenspread, door CapitalLED zelf uitgevoerd.

ABN AMRO voorziet 64 gebouwen van taakgestuurde...

ETK Verlichting voorziet het Stedelijk...

Osram bereikt doorbraak met led op basis van...

Armada Janse voorziet spoorwegviaduct met...

Lightronics levert led-verlichting aan De...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!