foto: Innolumis

Gemeente Arnhem kiest Innolumis-kegelarmatuur Ariane als standaard

De gemeente Arnhem heeft het kegelarmatuur Ariane van de Nederlandse fabrikant Innolumis als standaard geselecteerd. Daarmee wordt het armatuur toegepast in de stad en omliggende kernen.

In 2018 is er in het kader van de zoektocht naar een standaard in de kern Schaarsbergen een proefopstelling geplaatst met onder meer de Ariane. Na een grondige selectieprocedure vanuit de gemeente, waarbij ook de werkgroep led-verlichting van de Dorpsraad Schaarsbergen was betrokken, is unaniem gekozen voor de Ariane.

Eind 2018 ontving Innolumis een eerste opdracht voor het leveren van 111 stuks Ariane’s in de warm witte lichtkleur 730 (3.000 kelvin). Deze armaturen zullen begin 2019 worden geplaatst in Schaarsbergen. Hiermee is Schaarsbergen de eerste locatie binnen de gemeente Arnhem waar Ariane op grotere schaal zal worden toegepast.

Deze eerste batch armaturen zal wederom worden geassembleerd bij sociaal werkbedrijf Afeer in Winschoten, een van de 2 productielocaties van Innolumis waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken aan de totstandkoming van Innolumis straatverlichtingsproducten.

Current by GE: Eerste van 55.000...

Vlaams Sint-Niklaas vraagt bewoners om mening...

PyraSied ontwikkelt ‘groene’ lichtdiffuser

Liander krijgt groen licht van ACM...

Sade Lighting levert led-verlichting...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!