foto: Industrielicht

Industrielicht introduceert led-armatuur AVENIDA

Industrie heeft het nieuwe led-armatuur AVENIDA LED geïntroduceerd. Een functioneel led-armatuur voor de openbare ruimte.

Veel overheden zijn bezig met de vervanging naar led van hun functionele verlichting. Bij de keuze naar led-armaturen is het volgens Industrielicht soms moeilijk een onderscheid te vinden in het aanbod. Functionele eisen en prijs zijn meestal doorslaggevend in de bepaling van een nieuw armatuur ter vervanging van bestaande armaturen.

‘Helaas wordt er vaak voorbijgegaan aan het comfort van het licht in de openbare ruimte en of het huidige lichtniveau nog wel toereikend is’, aldus Industrielicht. ‘Of dat er überhaupt nog wel verlicht moet worden. Beleving van de openbare ruimte wordt in de donkere uren toch bepaald door de aanwezige verlichting. Hierbij dient de gebruiker centraal te staan. Belangrijke factoren die zorgen dat een openbare ruimte aantrekkelijk is, worden bepaald door de mate van veiligheid en sfeer. Voor deze wensen introduceren we dit nieuwe led-armatuur.’

Oproep: medewerking voor deelname Nationaal LED...

Dura Vermeer opent nul-op-de-meterbrug met 662...

Fluence by OSRAM sluit zich aan bij de Club van...

Gemeente Teylingen maakt extra geld vrij voor...

Het Amsterdamse Zuiderbad breidt...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!