foto: Armaturenregister.nl

Nieuwe producten Sloanled en Sustainder gepubliceerd in Armaturenregister

In het Armaturenregister zijn nieuwe producten gepubliceerd. Het gaat om openbareverlichtingsproducten van Sloanled en Sustainder.

Sloanled publiceerde de Twilight die wordt verkocht onder handelsmerk Litecorr en leverbaar is in diverse vermogens. De Twilight is een kegelarmatuur met als toepassingsgebied woonstraten, centrum, voetgangerszone, fiets en wandelpaden, parken en parkeerterreinen.

Sustainder publiceerde de series Anne en Alexia. Ze zijn door Sustainder ontworpen en het zijn zogenaamde future-proofarmaturen. Er zijn diverse optieken verkrijgbaar voor verschillende straatprofielen. De Alexia is een modern kofferarmatuur met als toepassingsgebied hoofdwegen, secundaire wegen, woonstraten, centra en parkeerterreinen. Het armatuur is gecertificeerd op zowel veiligheid als emc en prestaties en is voorzien van de bijbehorende relevante keurmerken. De Anne is een modern kegelarmatuur met als toepassingsgebied woonstraten, centra, voetgangerszones, fiets- en wandelpaden, parken en parkeerterreinen.

De producten zijn per direct te vinden op de portal Armaturenregister.nl.

Sustainder introduceert nieuwe features voor...

Nieuwe led-monumentverlichting voor...

Gouden Bakkie Award gemeente Huizen voor...

Nedap introduceert Luxon IoT Node voor...

Belgische tomatenteler TOMCO breidt...