foto: Armaturenregister.nl

Nieuwe producten Sloanled en Sustainder gepubliceerd in Armaturenregister

In het Armaturenregister zijn nieuwe producten gepubliceerd. Het gaat om openbareverlichtingsproducten van Sloanled en Sustainder.

Sloanled publiceerde de Twilight die wordt verkocht onder handelsmerk Litecorr en leverbaar is in diverse vermogens. De Twilight is een kegelarmatuur met als toepassingsgebied woonstraten, centrum, voetgangerszone, fiets en wandelpaden, parken en parkeerterreinen.

Sustainder publiceerde de series Anne en Alexia. Ze zijn door Sustainder ontworpen en het zijn zogenaamde future-proofarmaturen. Er zijn diverse optieken verkrijgbaar voor verschillende straatprofielen. De Alexia is een modern kofferarmatuur met als toepassingsgebied hoofdwegen, secundaire wegen, woonstraten, centra en parkeerterreinen. Het armatuur is gecertificeerd op zowel veiligheid als emc en prestaties en is voorzien van de bijbehorende relevante keurmerken. De Anne is een modern kegelarmatuur met als toepassingsgebied woonstraten, centra, voetgangerszones, fiets- en wandelpaden, parken en parkeerterreinen.

De producten zijn per direct te vinden op de portal Armaturenregister.nl.

Efteling vernieuwt De Oude Tufferbaan en...

Gratis led-verlichtingspakket voor alle...

Gemeente Haaren: led-verlichting voor korfbal-...

TU Eindhoven geeft inzicht in effect van...

Vlaams Gent: led-verlichting voor...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!