foto: Eandis

Vlaams Sint-Niklaas vraagt bewoners om mening over openbare verlichting

In verschillende straten van de Vlaamse stadskern van Sint-Niklaas wordt de openbare verlichting in 2019-2020-2021 vervangen. Het stadsbestuur wil graag de mening van de bewoners vernemen.

De lichtmasten krijgen slimme sensoren. Hierdoor is het mogelijk de verlichting op ieder moment de gewenste intensiteit te geven. Het stadsbestuur wil graag van de bewoners weten hoe zij denken over de mogelijke aanpassingen. Daarvoor organiseren zij 2 inloopmomenten.

Het stadsbestuur neemt met dit initiatief deel aan een Europees project voor duurzame openbare verlichting. Experts van de Technische Universiteit Eindhoven zijn betrokken bij de organisatie van de inloopmomenten en met de verwerking van de resultaten ervan.

De straten die deel uitmaken van dit project: Grote Markt, Onze-Lieve-Vrouwstraat, Onze-Lieve-Vrouwplein, Parkstraat, Sint-Nicolaasplein, Houtbriel, Sacramentsstraat, Stationsstraat, Ankerstraat (deel), Zamanstraat, Dr. Verdurmenstraat, Regentieplein, Regentiestraat (deel) en Stationsplein.

Utrecht neemt verlichting in gebruik in...

Signify levert AppHarvest led-verlichting voor...

Provincie Zeeland geeft toestemming voor...

Zumtobel gaat samenwerken met Casambi voor...

Albeda Zorgcollege laat onderwijsgebouw...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!