LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SLV Nederland lanceert Hulp bij verlichting

SLV Nederland lanceert Hulp bij verlichting

SLV Nederland lanceert het onlineplatform HulpBijVerlichting.nl. Dit ondersteunt elektrotechnisch installateurs en bijvoorbeeld interieurontwerpers die verlichting projectmatig inzetten.

Met behulp van een onlinekennisbank, projectvoorbeelden en diverse tools wil SLV Nederland de markt helpen.

Het middelpunt van het platform wordt gevormd door de website hulpbijverlichting.nl. De artikelen op de website bestaan primair uit een tekst met een foto-slideshow, maar gaan vaak ook gepaard met een video en/of podcast. In elk artikel wordt ‘iets’ besproken dat met het toepassen van verlichting te maken heeft.

Thema's zijn onder andere lichtplannen, lichtberekeningen, energiebesparing en terugverdientijd, technische aspecten van verlichting, technische aspecten van led, zaken als smart lighting, human centric lighting, dynamische verlichting en verlichting in het algemeen, trends en design.

In de video's worden onderwerpen beknopt uitgelegd in 1 tot 2 minuten. Bij uitgebreidere artikelen bestaat de mogelijkheid om een gesproken versie in de vorm van een podcast te beluisteren. Het publiek wordt uitgenodigd om vragen in te sturen, zodat het platform blijft groeien en relevant blijft. Via diverse sociale media wordt men op de hoogte gehouden van de onderwerpen die op het platform behandeld worden.