foto: Saled

Prinses Beatrixschool kiest voor led-verlichting

De Prinses Beatrixschool uit Urk heeft haar gebouw recentelijk voorzien van led-verlichting van Saled. Tussen februari en maart van dit jaar zijn diverse lokalen, directiekamers en dergelijke voorzien van led.

De basisschool heeft daarnaast nieuwe mogelijkheden met de verlichting, doordat ‘slim schakelen’ is toegepast. In totaal zijn ruim 450 nieuwe led-lichtbronnen op de Urker basisschool geplaatst. Bij een groot deel daarvan is ‘slim schakelen’ toegepast. De optie wordt aangeboden door Chess Wise en geeft de mogelijkheid om de verlichting aan te passen naar de wensen en behoeften per ruimte. De keuze om led-verlichting te laten plaatsen en de conventionele verlichting te vervangen, is gemaakt na positieve ervaring met de installatie van led-verlichting door Saled op basisschool De Regenboog, eveneens in Urk.

De nieuwe led-verlichting op de Prinses Beatrixschool zorgt voor een energiebesparing van 30.546 kilowattuur per jaar, omgerekend 60 procent ten opzichte van de oude situatie. De investering is in circa 5 jaar terugverdiend.

De 10 meestgelezen berichten van LED Magazine...

Verminderde berichtgeving LED Magazine in...

Den Bosch maakt 100 gemeentelijke gebouwen...

So Expo Venray neemt led-verlichting Luceco in...

Leeuwarden geeft subsidie aan lichtfestival LUNA

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!