foto: Sustainder

Sustainder introduceert nieuwe features voor Smart Lighting App

Sustainder heeft een aantal nieuwe features voor zijn Smart Lighting App geïntroduceerd. Het gaat onder meer om het instellen van dimregimes.

Een jaar geleden introduceerde Sustainder de Smart Lighting App. De app maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze de armaturen op afstand te bedienen, zonder dat hier een volledig backofficesysteem voor nodig is.

Een overzicht van de belangrijkste vernieuwingen van de app:

  • Wachtwoord resetten via een formulier: waar in de vorige versie van de app het wachtwoord via de servicemedewerkers van Sustainder moest worden gereset, biedt de update de mogelijkheid om middels een onlineformulier het wachtwoord te resetten.
  • Zelfgekozen naam voor armaturen: de update biedt de mogelijkheid de individuele armaturen een naam naar keuze te geven. Naast het artikelnummer waarmee een armatuur wordt aangeduid, kan bijvoorbeeld het mastnummer of een andere zelfgekozen naam worden toegevoegd.
  • Onderscheid verschillende typen armaturen: naast de Anne en Alexia, zijn nu ook de met Nema en Mira OLC uitgeruste armaturen zichtbaar in de app met een eigen icoontje. Hiermee kunnen alle verschillende typen armaturen van elkaar worden onderscheiden en kunnen de groepen separaat worden herkend en aangestuurd.
  • Aansturing Alexia per segment: het armatuur Alexia kan, net als de Anne, per segment worden aangestuurd. De led’s van de Alexia zijn verdeeld in 4 segmenten. Aansturing per segment biedt de mogelijkheid om de armaturen verder te dimmen en de lichtsterkte specifieker aan te passen. De segmentering maakt het voor de toekomst mogelijk om 2 kleuren led’s in 1 armatuur toe te passen.
  • Instellingen lichtniveaus en dimschema's separaat opslaan: lichtniveaus en dimschema’s konden al in de app worden gewijzigd en opgeslagen. Maar als men alleen de lichtniveaus of alleen het dimschema wil aanpassen, zonder per ongeluk de andere instellingen te overschrijven, is het praktisch om de instellingen onafhankelijk van elkaar op te kunnen slaan. De separate save-buttons voor lichtniveaus en dimschema’s voorzien in deze behoefte.

Vernieuwd Stationsplein Utrecht met...

LUXOR LICHT introduceert ammoniakbestendig...

Wegverlichting op Heuvelrug Utrecht omgezet...

Amerika stelt importheffingen voor Chinese...