LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Exaltation levert led-verlichting aan Drankenhandel Teeuwen
foto: Exaltation

Exaltation levert led-verlichting aan Drankenhandel Teeuwen

Na jaren in het oude pand aan de Industriestraat volgt een nieuwe fase in het 60-jarig bestaan van Drankenhandel Teeuwen. Het bedrijf heeft zijn nieuwe winkel die van led-verlichting is voorzien, geopend.

Exaltation werd benaderd voor het geven van een lichtadvies en het maken van een lichtplan voor de winkel aan de Kerkstraat in Tegelen. Daar Exaltation wel verlichting levert maar niet monteert, werd Sijbers Elektro uit Kronenberg door Exaltation ingeschakeld voor het elektrotechnische deel. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een huiselijke sfeer, gecombineerd met efficiënte verlichting in magazijn en koeling.

In de winkel zijn de spots van 2.700 kelvin en hanglampen van Light Impressions toegepast. Dit om een warme sfeer te creëren, zonder afbreuk te doen aan een goede waarneming van kleur en etiketten. De etalage wordt uitgelicht met stralers van 4.000 kelvin van Luceco. Het indirecte licht achter de winkelschappen komt uit een 220-volt dimbare led-strip van Sigor, ook in 2.700 kelvin.