LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Bezoekersregistratie LED Expo in volle gang

Bezoekersregistratie LED Expo in volle gang

De bezoekersregistratie voor LED Expo is in volle gang. Nu geïnteresseerden zich sinds enkele weken kunnen registreren voor een bezoek aan LED Expo - waar zo'n zeventig bedrijven acte de présence geven - nadert de vakbeurs met rassenschreden. Op woensdag 5 en donderdag 6 februari 2014 worden in Hal 3 van Jaarbeurs Utrecht tussen de twee- en drieduizend met led-werkende en in led geïnteresseerde professionals verwacht. Hal 3 van Jaarbeurs Utrecht zal spectaculair worden aangekleed met een groot led-gordijn van 32 vierkante meter, aangeboden door één van de vele samenwerkende partners, TAO Rental BV.

Ook LED Magazine zal present zijn tijdens het eerste led-evenement van Nederland. Met de toegangscode 'ledmagazine2014' kunnen lezers van LED Magazine via de website kosteloos een toegangskaart bestellen.

De vakbeurs richt zich voornamelijk op sales en onderscheidt zich daarmee van andere led-gerelateerde evenementen. Daarnaast biedt de beurs haar bezoekers een inhoudelijk programma met diverse workshops en lezingen. Marcel van der Steen, directeur van OliNO, zal bijvoorbeeld op beide beursdagen een lezing geven over kwaliteit: 'drie belangrijke aspecten van led-verlichting: levensduur, koud-witlicht en knipperen'. Tevens kunnen bezoekers hun led-lamp tijdens de beurs laten testen op kwaliteit bij de stand van OliNo en alles horen over het led-keurmerk bij de stand van DEKRA.

Op LED Expo is verder een apart paviljoen gebouwd voor de openbare verlichting led-toepassingen waar het InterGemeentelijk-overleg Openbare Verlichting (IGOV) haar leden heeft verzameld. Expertbedrijven die actief zijn in de openbare verlichting presenteren hier hun led-oplossingen. Voorts kent het IGOV-paviljoen zijn eigen lezingenruimte waar onder andere. Arthur Klink (IGOV) een lezing verzorgt over OVL 2030: 'Hoe de openbare ruimte en de gebruiker er in de toekomst uit zou kunnen zien, wat dan de organisatie van de overheid is, de rol van het bedrijfsleven en de relatie met de kwaliteit van de OVL'.