foto: Emalfa

Novotel Rotterdam installeert led-gevelverlichting van Emalfa

Novotel Rotterdam heeft led-gevelverlichting van Emalfa geïnstalleerd. In nauwe samenwerking met de technische afdeling van het Novotel heeft Emalfa een passende led-oplossing kunnen verzorgen.

Voor dit project heeft Emalfa zorggedragen voor het lichtplan, de lichtberekeningen, de armaturen en de supervisie gedurende de installatie en realisatie. Het project was volgens het bedrijf een uitdaging omdat het hotel van alle zijden aangelicht moest worden zonder daarbij in de ramen van de hotelkamers te schijnen.

Armatuur op maat
Emalfa heeft voor dit project een armatuur op maat ontworpen met speciale lenzen wat volledig aansloot op de ontwerpcriteria en de wensen en eisen. De aangepaste armaturen die door Emalfa voor dit project zijn gebruikt, zijn afkomstig uit de Wallwasher-series.

Salesmanager van Emalfa Max Jansen laat weten: ‘We zijn blij en trots dit project te hebben mogen realiseren. Dankzij ons ontwerp- en productieteam kunnen wij door middel van maatwerkoplossingen voldoen aan en inspelen op bijzondere wensen en eisen.’

Utrecht neemt verlichting in gebruik in...

Signify levert AppHarvest led-verlichting voor...

Provincie Zeeland geeft toestemming voor...

Zumtobel gaat samenwerken met Casambi voor...

Albeda Zorgcollege laat onderwijsgebouw...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!