foto: Norton

Norton sporthalarmaturen voor MFC ’t Huiken

De sporthal van Kulturhus ’t Huiken in Elburg heeft een renovatie ondergaan. De sporthal is voorzien van een vernieuwd plafond, Norton led-verlichting, een speciale sportvloer, nieuwe dakbedekking en zonnepanelen.

Daarnaast is de toegankelijkheid verbeterd en heeft er een herindeling van de ruimten plaatsgevonden, in een tijdsbestek van 4 maanden van besluitvorming tot afronding.

Op het gebied van de verlichting had men de volgende wensen: duurzaam, zo licht mogelijk, balvast, geen verblinding, hoge gelijkmatigheid, 1 tot 10 volt dimbaar, voldoen aan NEN-normering en snelle levering.

Norton voldoet met het sporthalarmatuur SPSO-PB, voorzien van 1 tot 10 volt dimming en doorvoerbedrading, aan alle wensen op het gebied van de verlichting. Om die aan te laten sluiten in het plafond is er een nauwe samenwerking geweest met de leverancier van de plafondplaten en zijn er diverse Dialux-berekeningen gemaakt door de groothandel.

De armaturen zijn tussen de velden in geplaatst, wat resulteert in een egaal lichtbeeld met een gelijkmatigheid >7. Een verspreiding zonder donkere plekken of verblinding.

Om alle werkzaamheden in het korte tijdsbestek uit te kunnen voeren, is gekozen om samen te werken met betrouwbare partijen. Er is een basis van vertrouwen gecreëerd tussen deze partijen om gezamenlijk de klus te klaren.

De 10 meestgelezen berichten van LED Magazine...

Verminderde berichtgeving LED Magazine in...

Den Bosch maakt 100 gemeentelijke gebouwen...

So Expo Venray neemt led-verlichting Luceco in...

Leeuwarden geeft subsidie aan lichtfestival LUNA

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!