foto: LEDVANCE

LEDVANCE presenteert nieuwe reeks led-strips en accessoires

LEDVANCE introduceert voor groothandels een reeks nieuwe led-strips voor professionele toepassing. De led-strips zijn beschikbaar in 3 verschillende categorieën en voldoen aan een breed scala aan eisen.

In aanvulling op de led-strips is er een uitgebreid assortiment van led-drivers, profielen voor oppervlakte- of verzonken installatie, covers en andere accessoires; alle afgestemd als een systeemoplossing onder het merk LEDVANCE.

De led-strips zijn er in 3 verschillende categorieën: Superior, Performance en Value. Ze verschillen vooral met betrekking tot de toepassing, de levensduur,  de IP-rating, het aantal led's per meter en dus de lichtopbrengst en -verdeling. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleurtemperaturen, variërend van energiek, daglicht-wit 6.500 kelvin tot warm wit 2.700 kelvin en lumenpakketten van 300 tot 2.000 lumen per meter. De led-strips zijn geschikt voor vrijwel elke verlichtingstaak in een modern verlichtingsconcept - met inbegrip van algemene klassieke verlichting, Ambient-verlichting en indirecte verlichting.

Het nieuwe LEDVANCE led-stripsysteem is vanaf deze maand beschikbaar voor groothandels.

Google lanceert nieuwe generatie van...

CLS introduceert downlighter-series Mika

Zumtobel levert led-verlichting voor Duitslands...

AMS doet nieuw overnamebod op Osram

Geldrop-Mierlo plaatst led-verlichting in...