foto: LEDVANCE

LEDVANCE presenteert nieuwe reeks led-strips en accessoires

LEDVANCE introduceert voor groothandels een reeks nieuwe led-strips voor professionele toepassing. De led-strips zijn beschikbaar in 3 verschillende categorieën en voldoen aan een breed scala aan eisen.

In aanvulling op de led-strips is er een uitgebreid assortiment van led-drivers, profielen voor oppervlakte- of verzonken installatie, covers en andere accessoires; alle afgestemd als een systeemoplossing onder het merk LEDVANCE.

De led-strips zijn er in 3 verschillende categorieën: Superior, Performance en Value. Ze verschillen vooral met betrekking tot de toepassing, de levensduur,  de IP-rating, het aantal led's per meter en dus de lichtopbrengst en -verdeling. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleurtemperaturen, variërend van energiek, daglicht-wit 6.500 kelvin tot warm wit 2.700 kelvin en lumenpakketten van 300 tot 2.000 lumen per meter. De led-strips zijn geschikt voor vrijwel elke verlichtingstaak in een modern verlichtingsconcept - met inbegrip van algemene klassieke verlichting, Ambient-verlichting en indirecte verlichting.

Het nieuwe LEDVANCE led-stripsysteem is vanaf deze maand beschikbaar voor groothandels.

De 10 meestgelezen berichten van LED Magazine...

Verminderde berichtgeving LED Magazine in...

Den Bosch maakt 100 gemeentelijke gebouwen...

So Expo Venray neemt led-verlichting Luceco in...

Leeuwarden geeft subsidie aan lichtfestival LUNA