LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LUXOR LICHT introduceert ammoniakbestendig industrie-armatuur
© LUXOR LICHT

LUXOR LICHT introduceert ammoniakbestendig industrie-armatuur

LUXOR LICHT introduceert de WD SEVERA AGRI LED. Het is de nieuwste uitbreiding in het industrie-armaturenpakket van het bedrijf.

Door de ABS-behuizing en de diffuser van acrylaat, is het geschikt voor toepassing in chemische of agrarische omgevingen.

Het armatuur beschikt over dezelfde installatie-eigenschappen als de standaard WD SEVERA LED, dat het bedrijf afgelopen kalenderjaar heeft geïntroduceerd. Deze serie industriële armaturen onderscheidt zich door zijn gesloten (gesealde), niet-demonteerbare behuizing (IP66 en IP69) en de gemakkelijke aansluiting door middel van een WIELAND- of STUCCHI-connector.

Het armatuur is met name bedoeld voor toepassing in chemische of agrarische omgevingen met aanwezigheid van bijvoorbeeld ammoniak- en loogdampen, alkalische verbindingen of heet water (spuitwater tot 80 graden Celsius). Hiermee is dit armatuur geschikt voor toepassing in agrarische en industriële gebouwen zoals boerderijen, stallen, productie- en opslagruimten, autowasstraten en laboratoria. Door zijn design en IP69-afdichting kan de WD SEVERA AGRI LED dankzij de haccp-certificering ook toegepast worden in de voedselverwerkende industrie. De WD SEVERA AGRI LED is leverbaar in diverse uitvoeringen.