© LUXOR LICHT

LUXOR LICHT introduceert ammoniakbestendig industrie-armatuur

LUXOR LICHT introduceert de WD SEVERA AGRI LED. Het is de nieuwste uitbreiding in het industrie-armaturenpakket van het bedrijf.

Door de ABS-behuizing en de diffuser van acrylaat, is het geschikt voor toepassing in chemische of agrarische omgevingen.

Het armatuur beschikt over dezelfde installatie-eigenschappen als de standaard WD SEVERA LED, dat het bedrijf afgelopen kalenderjaar heeft geïntroduceerd. Deze serie industriële armaturen onderscheidt zich door zijn gesloten (gesealde), niet-demonteerbare behuizing (IP66 en IP69) en de gemakkelijke aansluiting door middel van een WIELAND- of STUCCHI-connector.

Het armatuur is met name bedoeld voor toepassing in chemische of agrarische omgevingen met aanwezigheid van bijvoorbeeld ammoniak- en loogdampen, alkalische verbindingen of heet water (spuitwater tot 80 graden Celsius). Hiermee is dit armatuur geschikt voor toepassing in agrarische en industriële gebouwen zoals boerderijen, stallen, productie- en opslagruimten, autowasstraten en laboratoria. Door zijn design en IP69-afdichting kan de WD SEVERA AGRI LED dankzij de haccp-certificering ook toegepast worden in de voedselverwerkende industrie. De WD SEVERA AGRI LED is leverbaar in diverse uitvoeringen.


Tags: Zonneparken

Signify introduceert filamentcollectie Philips Hue

Subsidieregeling sportclubs nog niet leeg: twee...

Petrol Sign neemt lichtreclamebedrijf Armada...

Gemeente Weert pakt door met uitrol...

Wet Milieubeheer en rapportages...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!