LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Albeda Zorgcollege laat onderwijsgebouw renoveren en led-verlichting plaatsen
© Breijer

Albeda Zorgcollege laat onderwijsgebouw renoveren en led-verlichting plaatsen

Breijer Bouw en Installatie is in opdracht van het Alberda Zorgcollege op de locatie Rosestraat in Rotterdam bezig met een renovatie waarbij ook led-verlichting geplaatst is.

De grootschalige verbouwing betreft onder andere een herindeling van de lokalen en kantoren, nieuwe wanden, vloeren en kozijnen, schilderwerk en plafonds met led-verlichting.

Facelift
De 8 verdiepingen van het onderwijsgebouw van Albeda krijgen daarmee een flinke facelift deze zomer. De onderwijstoren ‘onder de rook van de Kuip’ krijgt ook een verbeterde luchtbehandelingsinstallatie, afgestemd op de nieuwe gebouwindeling. Hiervoor wordt de bestaande technische ruimte op het dak verhoogd voor de nieuwe luchtbehandelingskasten, en wordt er een nieuwe schacht gemaakt die van de tweede tot en met de tiende verdieping loopt.

Leo Westhoeve, projectleider bij Breijer: ‘Voordat we gestart zijn hebben we eerst met alle betrokken partijen een gedetailleerde planning en afspraken gemaakt. Het moet in 1 zomer gebeuren dus die planning moest strak zijn. Ook hebben we meegedacht bij het ontwerp. Dit voorkomt dat we in de uitvoeringsfase voor verrassingen komen te staan en vertraging oplopen. We mogen trots zijn als dit straks wordt opgeleverd. En ik hoop ook dat Albeda Zorgcollege en zijn studenten blij zijn met deze inspirerende leeromgeving.’