© Modernista

Modernista levert led-armatuur Celtika voor fietspaden

Modernista meldt diverse orders te hebben binnengehaald voor de levering van het led-armatuur Celtika van de Spaanse fabrikant Setga. De armaturen worden vooral geplaatst langs fietspaden.

Dit compacte armatuur past met zijn ronde vormen volgens Modernista uitstekend bij het wegprofiel van fietspaden. Tegelijkertijd kent het armatuur een goede lichtspreiding en zorgt het voor een goede verlichting, daar waar de masten van oudsher wat verder uit elkaar staan.

Ouder Amstel
Onder meer in de gemeente Ouder Amstel wordt de rijbaan verlicht met het armatuur Essenze op een lichtpunthoogte van 8 meter. Het armatuur Celtika is op 4 meter op dezelfde mast geplaatst om zorg te dragen voor de verlichting van het naastgelegen fietspad. De keuze voor dit ontwerp is gemaakt door Roland Stolk van Duo+.

Zowel het armatuur Celtika als het armatuur Essenze worden in Spanje gemaakt met geëxtrudeerd aluminium. Geëxtrudeerd aluminium kent een goede warmtegeleiding, heeft milieuvoordelen bij de productie, kent een lange levensduur en leent zich voor hergebruik.

PROSAFE duikt opnieuw in wettelijke...

LED + Elektro zet in op verdere groei in 2020

Petrol Sign en Armada Janse: ‘De led-transitie...

Informatieplicht energiebesparing levert...

Subsidiepot niet leeg: ‘Verledding sportclubs...