LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Petrol Sign neemt lichtreclamebedrijf Armada Janse over
© Armada Janse

Petrol Sign neemt lichtreclamebedrijf Armada Janse over

Petrol Sign heeft lichtreclamebedrijf Armada Janse overgenomen. Samen vormen ze met circa 80 medewerkers een van de grootste spelers op de Europese markt voor lichtreclame.

Petrol Sign heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië en is onderdeel van het beursgenoteerde MS INTERNATIONAL. Armada Janse is op zijn beurt onderdeel van de Andus Group. 

Internationale groeiambities
'De overname past in onze internationale, strategische groeiambities', stelt chief executive officer Eelco Lambooij van Petrol Sign. 'Door de synergie van onze diensten en organisaties kunnen we onze slagkracht vergroten om nieuwe marktkansen beter te benutten en onze positie te versterken.' 
De ISO9001:2015- en VCA**-gecertificeerde bedrijven zijn financieel-economisch gezond. De overname heeft geen nadelige gevolgen voor de personeelsbezettingen.

Beide bedrijven blijven vanuit hun huidige vestigingsplaatsen in Gameren en Budel opereren onder de namen Petrol Sign | MSI en Armada Janse | MSI. Managing director Leon Akkermans van Armada Janse ziet mooie groeikansen: 'De behoefte aan hoogwaardige totaaloplossingen in lichtreclame neemt in heel Europa toe. Door onze expertise te bundelen, kunnen wij bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal nog beter van dienst zijn.'