LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify introduceert filamentcollectie Philips Hue
© Signify

Signify introduceert filamentcollectie Philips Hue

Signify heeft zijn nieuwe Philips Hue Filament-collectie onthuld. Met de nieuwe productreeks richt het bedrijf zich op consumenten die ‘een vintagestijl wensen in hun smart home’.

De Philips Hue Filament-collectie omvat 3 vormen: de traditionele A19 / A60-lampvorm, de ST19 / ST64-buis en de G25 / G93-bol. De portefeuille is vanaf nu beschikbaar in Europa en vanaf oktober 2019 in Noord-Amerika.

Met een ontwerp dat volgens Signify doet denken aan traditionele gloeilampen in Edison-stijl, kan men met de slimme led-lampen eenvoudig zijn persoonlijke ambiance creëren. De vormen van de bollen met hun oranje coating voegen volgens het bedrijf elegantie en stijl toe aan elke kamer; of ze nu aan of uit zijn.

Men kan beginnen met een enkele Hue-gloeidraadlamp of meerdere lampen aansluiten. De verzameling is direct te bedienen met de Philips Hue Bluetooth-app of met een compatibel spraakapparaat, of gekoppeld worden met de Zigbee-gebaseerde Philips Hue Bridge voor controle en extra slimme functies.

The Bridge biedt toegang tot het volledige Philips Hue-ecosysteem, inclusief volledige controle van binnen- en buitenverlichting en weg-van-huiscontrole, Philips Hue Entertainment en Friends of Hue, evenals compatibiliteit met apps van derden.