© Signify

Signify introduceert filamentcollectie Philips Hue

Signify heeft zijn nieuwe Philips Hue Filament-collectie onthuld. Met de nieuwe productreeks richt het bedrijf zich op consumenten die ‘een vintagestijl wensen in hun smart home’.

De Philips Hue Filament-collectie omvat 3 vormen: de traditionele A19 / A60-lampvorm, de ST19 / ST64-buis en de G25 / G93-bol. De portefeuille is vanaf nu beschikbaar in Europa en vanaf oktober 2019 in Noord-Amerika.

Met een ontwerp dat volgens Signify doet denken aan traditionele gloeilampen in Edison-stijl, kan men met de slimme led-lampen eenvoudig zijn persoonlijke ambiance creëren. De vormen van de bollen met hun oranje coating voegen volgens het bedrijf elegantie en stijl toe aan elke kamer; of ze nu aan of uit zijn.

Men kan beginnen met een enkele Hue-gloeidraadlamp of meerdere lampen aansluiten. De verzameling is direct te bedienen met de Philips Hue Bluetooth-app of met een compatibel spraakapparaat, of gekoppeld worden met de Zigbee-gebaseerde Philips Hue Bridge voor controle en extra slimme functies.

The Bridge biedt toegang tot het volledige Philips Hue-ecosysteem, inclusief volledige controle van binnen- en buitenverlichting en weg-van-huiscontrole, Philips Hue Entertainment en Friends of Hue, evenals compatibiliteit met apps van derden.

Veko introduceert led-productfamilie Duncan

Ruim 90 procent Nederlanders vervangt...

Wecycle: jongeren grote achterblijvers bij...

Bailey breidt decoratieve lichtserie uit met...

Woensdrecht plaatst honderden nieuwe...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!