LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
BAIYILED introduceert vernieuwd portiekarmatuur Trition
© BAIYILED

BAIYILED introduceert vernieuwd portiekarmatuur Trition

BAIYILED heeft de vernieuwde Trition geïntroduceerd. Het portiekarmatuur heeft een efficiëntie van ruim 100 lumen per watt en een levensduur van meer dan 30.000 uur.

De Trition kan bijna overal worden geplaatst. Door de efficiëntie kan volgens BAIYILED tot 70 procent energie worden bespaard en de onderhoudskosten worden verlaagd.

Schakelaar
De geüpgradede Trition is voorzien van een schakelaar waarmee de kleurtemperatuur van het licht kan worden bepaald; 3.000 kelvin, 4.000 en 6.000 kelvin. Verder kan de geïntegreerde bewegingssensor worden ingesteld in verschillende dimniveaus – 10, 20 en 30 procent – maar kan ook worden ingesteld om de verlichting uit te schakelen na de stand-by-periode. Detectiebereik, houdtijd en de stand-by-periode kunnen tevens worden ingesteld om de gewenste verlichtingsdoelstellingen te bereiken.

Een andere toegevoegde functie aan de vernieuwde Trition is de recentelijk ontwikkelde zelftestfunctie. Deze zal een zelftest uitvoeren van de noodstroomvoorziening aan het einde van elke maand, elk kwartaal en elk jaar. Dit kan veel noodstroomvoorzieningtests en bijkomende ongemakken voorkomen.