LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Triple-A LED introduceert led-sportveldverlichting van Trialed
© Triple-A LED

Triple-A LED introduceert led-sportveldverlichting van Trialed

Triple-A LED voegt de serie 12 sportveldverlichting van Trialed uit Duitsland toe aan zijn portfolio. Het betreft een serie led-armaturen ter vervanging van de huidige conventionele terrein- en sportveldverlichting.

Het geheel nieuwe product is in nauwe samenwerking met de Duitse hockeybond ontwikkeld. Gezocht werd naar een led-armatuur met voldoende goede specificaties om de kleine hockeybal goed te kunnen volgen in het spel, onder meer ook bij (HD)TV-opnames en -uitzendingen.

TRiALED is erin geslaagd een dergelijk product te ontwikkelen. De serie 12 sportveldverlichting bestaat uit 3 armaturen met een verschillend aantal modules (3, 4 of 6) van ieder 240 watt. Iedere module kan voorzien worden van 3 verschillende optieken (20, 50 of 90 graden). Afhankelijk van de gewenste hoeveelheid licht kan een geschikte samenstelling gemaakt worden. De led-armaturen zijn volledig flikkervrij, hebben een lage verblindingswaarde en voldoen hiermee aan de gestelde eisen.

Om gewicht te besparen boven in de lichtmast plaatst TRiALED de led-drivers bij voorkeur onder aan de lichtmast, of eventueel centraal in een verdeelkast. Daarnaast levert dit principe op termijn een besparing op de onderhoudskosten. Op het vernieuwende principe is modelbescherming in Duitsland aangevraagd en inmiddels verleend.

De armaturen zijn naar keuze dimbaar middels een draaiknop of met Casambi smart lighting.