LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Samenwerking Latécoère, Signify en Huneed Technologies voor lifi in vliegtuigen

Samenwerking Latécoère, Signify en Huneed Technologies voor lifi in vliegtuigen

Het Franse luchtvaartbedrijf Latécoère heeft de industriële opschaling van zijn lifi-technologie aangekondigd door het sluiten van een memorandum of understanding met Signify over diens Trulifi-technologie.

​Bovendien is er een memorandum of understanding getekend met het Zuid-Koreaanse Huneed Technologies voor datacommunicatie-elektronica en -software.

Signify lanceerde eerder dit jaar zijn Trulifi-systemen en heeft wereldwijd ongeveer 100 projecten geïnstalleerd. Het Trulifi-assortiment van Signify omvat ook een vast punt-naar-puntsysteem, met een snelheid tot 250 megabits per seconde, dat werkt als een draadloze kabel, om apparaten aan te sluiten.

In eerste instantie zal Trulifi door Latécoère worden gebruikt voor de aansluiting van de mediaspelers in de hoofdsteunen van de vliegtuigstoelen. In de volgende fase stelt lifi passagiers in staat om hun persoonlijke apparaten te verbinden met de media aan boord en internet, maar ook met elkaar te communiceren en dezelfde connectiviteit aan boord van een vliegtuig te hebben als op de grond.

Huneed Technologies, een Zuid-Koreaans bedrijf actief in tactische communicatie- en ruimtevaartapparatuur, is de derde partner van Latécoère in het industrialisatieproces van het LiFi Cabin System van Latécoère. Huneed Technologies zal Latécoère ondersteunen bij de ontwikkeling en productie van de passagiersdistributie-eenheid en glasvezelrouter.