LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sustainder sluit zich aan bij TALQ-2
© Sustainder

Sustainder sluit zich aan bij TALQ-2

Sustainder sluit zich vanaf heden op systeemniveau aan op het TALQ-2 protocol. ‘TALQ is de wereldwijd geaccepteerde standaard voor Smart Cities’, aldus Niek de Jong, chief executive officer van Sustainder.

Steeds meer opdrachtgevers, in Nederland, maar vooral ook daarbuiten,  stellen de eis dat armaturen en andere Smart City-toepassingen worden bestuurd door een centraal management systeem (cms). De koppeling van de hardwaretoepassingen aan het cms moet dan wel op een eenduidige manier plaatsvinden.

Standaardprotocol
Met de nu gezette stap wordt ervoor gezorgd dat de smart toepassingen van Sustainder het TALQ Smart City-protocol respecteren. Het TALQ Consortium heeft een wereldwijd standaardprotocol ontwikkeld voor centraal beheersoftware. Het is de standaardisatie van een Smart City API.

‘TALQ is de wereldwijd geaccepteerde standaard voor Smart Cities. We zijn verheugd dat onze oplossingen nu op deze standaard zijn aangesloten’, aldus Niek de Jong, chief executive officer van Sustainder.

De Brokerage Layer van Sustainder is nu volledig te koppelen met alle andere cms-systemen die voldoen aan de TALQ 2-norm, zonder dat er extra ontwikkeling nodig is. Met de Lighting App van Sustainder is het eenvoudig om de lichtinstellingen van het verlichtingsnetwerk aan te passen of een nieuw dimschema te uploaden.