LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
PSV scoort Nederlandse primeur met installatie Trulifi-systeem
© Signify

PSV scoort Nederlandse primeur met installatie Trulifi-systeem

Signify heeft zijn allereerste lifi-systeem – Trulifi geheten – in Nederland geïnstalleerd. Het is geplaatst bij voetbalclub PSV in Eindhoven.

In plaats van een beroep te doen op radiosignalen zoals wifi, 4G/5G, Bluetooth, et cetera, maakt Trulifi gebruik van lichtgolven om betrouwbare en veilige draadloze, bi-directionele communicatie mogelijk te maken met snelheden die hoger liggen dan de meeste conventionele draadloze technologieën op de werkplek. Er worden snelheden behaald tot 150 megabit per seconde.

Na de uitrol in de VIP-zaal van het voetbalstadion is het de bedoeling dat ook de persruimte van Trulifi wordt voorzien, zodat de pers op een veilige, stabiele maar vooral snelle manier zal kunnen communiceren.

‘Trulifi beklemtoont onze strategie om het potentieel van licht te ontsluiten om zo nieuwe, snelgroeiende markten aan te boren’, verklaart Cor van den Bosch, commercial director Public & Sports van Signify in Nederland. ‘De eer van de allereerste Nederlandse installatie viel te beurt aan eredivisieclub PSV en met deze “thuiswedstrijd” in Eindhoven zijn we uiteraard bijzonder blij.’