LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Fietsviaduct met led voor bedrijventerrein Trade Port Noord in Venlo
© BAM

Fietsviaduct met led voor bedrijventerrein Trade Port Noord in Venlo

Het nieuwe fietsviaduct met led-verlichting over de N295 bij Venlo is officieel geopend. Het fietsviaduct vormt het slotstuk van de aanleg van de Greenportlane.

Fietsers rijden nu gemakkelijker en veiliger van en naar het bedrijventerrein Trade Port Noord. Gedeputeerde Hubert Mackus (provincie Limburg), Eric van Avendonk (directeur Verwerving Zuid bij BAM Infra) en Ruud van Heugten (directeur Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo) openden het fietspad symbolisch door met een elektrische fiets over het viaduct te fietsen.

Gedeputeerde Hubert Mackus: ‘De provincie Limburg is trots op de voortvarendheid waarmee wij samen met het Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo de voorbereidingen voor de bouwfase hebben getroffen. En met BAM Infra is het viaduct ten slotte binnen korte tijd gebouwd.’

Het fietsviaduct is onderdeel van de aanleg van de Greenportlane: een nieuwe provinciale weg die in 2012 deels is opengesteld voor de Floriade en sinds oktober 2013 volledig in gebruik is genomen als toegangsweg voor het bedrijventerrein Trade Port Noord. Nadat de noodzakelijke gronden konden worden aangekocht, is meteen met de bouw gestart.