LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sade Lighting plaatst led-verlichting bij 28 vestigingen van Posthuma Bouwmarkten
© Posthuma Bouwmarkten

Sade Lighting plaatst led-verlichting bij 28 vestigingen van Posthuma Bouwmarkten

Posthuma Bouwmarkten Groep heeft voor al haar bouwmarkten gekozen voor led-verlichting van Sade Lighting. Het bedrijf is franchisenemer van Intergamma en heeft 28 bouwmarkten onder de formules KARWEI en GAMMA.

Sade Lighting gaat de bestaande hoogfrequent T5-buizen vervangen door de T5-led-buizen. Daarnaast worden de huidige kloklampen met gasontladingslampen van 150 watt vervangen door led-kloklampen van 50 watt. De buitenverlichting van de panden wordt omgezet naar led-floodlights. Alle overige verlichting in de panden wordt ook omgezet naar led-verlichting van het Sade-merk.

Door deze ombouw van de bouwmarkten, zal de Posthuma Bouwmarkten Groep vanaf begin 2020 enkel nog gebruikmaken van led-verlichting. Retail is anno 2020 de hoofdactiviteit van de Posthuma Groep. Naast het beheren en exploiteren van 22 KARWEI- en 6 GAMMA-bouwmarkten heeft de Posthuma Groep nog steeds een eigen bouwbedrijf. Tevens is de Posthuma Groep actief op het gebied van vastgoedontwikkeling en -exploitatie. Vastgoed hoort bij bouwen, bij retail en dus bij de Posthuma Groep.