Luxor Licht breidt assortiment uit met led-noodunits

Luxor Licht breidt haar assortiment uit met verschillende noodunits ten behoeve van led-verlichtingsarmaturen die zijn voorzien van een aangesloten driver. Deze noodunits zijn speciaal ontwikkeld om op eenvoudige wijze een brede oplossing te kunnen bieden voor decentrale noodverlichting bij inbouwarmaturen. De inbouwarmaturen kunnen rechtstreeks op de noodunit worden aangesloten.

Deze noodunit, UPS (uninterruptable power supply), is bij haar ontwerp al gebaseerd om tijdelijke stroomuitval bij 230 Volt te overbruggen. Het geïntegreerde batterijpakket kan, bij een volledig opgeladen batterij, een armatuur minimaal 1 uur op basis van 90 procent van het maximaal opgenomen vermogen laten branden. Het totaal opgenomen armatuurvermogen dient altijd lager of  gelijk te zijn aan de maximaal toelaatbare aansluitwaarde op de noodunit.

 De LL2318 realiseert dat voor een led-armatuur tot een maximaal opgenomen vermogen van 18 Watt. De LL2340 is bestemd voor led-armaturen met een maximaal opgenomen vermogen van 40 Watt.

Signify blijft op overnamepad: lichtfabrikant...

Verlichting gevel Bijenkorf Rotterdam in ere...

TU/e-gebouw Atlas benoemd tot ’s werelds...

Gemeente Montferland laat burgers meepraten...

Vlaamse gemeente Bonheiden start tweede fase...